سلام عروس هلندی من تازه از تخم در اومده بهش غذا نمیدن دهنش رو چطوری باز کنم بهش سرلاک بدم اصلا دست به نوکش میزنم باز نمیکنه

سلام وقت بخیر

بابد بطور دستی تغذیه را انجام دهید از سرنگ‌های لورلاک و اسکالپ وین که قابل تهیه از داروخانه‌های انسانی هست استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...
سلام عروس هلندی من خیلی زیاد تخم میزاره مم هم خسته شدم چون اصلا تخم هاش نطفه ندارن می خوام دیگه تخم نزارن تو ... سلام وقت بخیر اگر پرنده مرتب و پیوسته تخمگذاری می‌کند، در دراز مدت ضعیف، دچار کمبود کلسیم و عفونت رحم و ...
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.