سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم طبیعیه حدود 1 سال و نیم هست که خریدم خیلی هم فعاله بازیگوشه فقط بهم بگید که طبیعیه که روی پرده میشینه

سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط مرتفع دارد.

3/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر ...
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟ سلام وقت بخیر پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...