سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین هم دادم ولی خوب نشده باید چیکارکنم؟

سلام وقت بخیر

احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد.
مکمل ویتامین K2D3 تا حدودی کمک به کاهش علایم می‌نماید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ببخشید دیروز یه گربه خیابانی خواست باهام بازی کنه چنگم انداخت، البته محکم نبود و فقط یکم رو ... سلام وقت بخیر.نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. یک بار ضدعفونی کنید کفایت میکنه.
سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده سلام وقت بخیر بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام وقت بخیر من سنجابم ریزش مویه شدیدی گرفته حدودا یک ماهی میشه اولش فک کردم ریزش مویه عادی هستش که سر فصل ... سلام وقت بخیر، ریزش مو در برخی فصل‌ها در سنجاب‌ها رایج است ولی در برخی موارد ریزش مو به دلیل عوامل دیگری اعم ...