سلام عروس هلندیم ۴ روز که سوخته بردمش دامپزشکی بهش پماد آلفا داده ولی الان حالش بدترشده اصلا تکون نمیخوره وغذاهم نمیتونه بخوره باید چیکارکنم تو روخدا کمکم کنید ممنون

سلام وقت بخیر

احتمالا به خاطر شدت جراحات ناشی از سوختگی پرنده دچار شوک شده. قطعا مایع درمانی و آنتی بیوتیک تراپی و اقدامات درمانی بیمارستانی الزامی می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و درود…من عروس هلندی دارم که حدودا یک ماه یک هفته اش . هنوز سرلاک میخوره …اما خب سرماخورده بود دامپزشکی ... سلام وقت بخیر احتمالا آنتی بیوتیک تجویز شده مناسب با نوع عامل عفونت نبوده یا اینکه برای پرنده باعث حساسیت ...
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...