سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده

سلام وقت بخیر

پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی من مدتیه پای راستش درد میکنه و پاشو میکوبه ولی خراش یا زخمی روی پاش نیست تا حالا شبها سر و صدا ... سلام وقت بخیر تمام موارد رفتارهای متعاقب وجود درد و ناراحتی برای پرنده می‌باشد لذا جهت تشخیص و درمان مناسب ...
سلام عروس هلندیم تقریبا 55 روزشه کل روز خوابه مدفوع ابکی و بد بو داره دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر درگیری گوارشی دارد، بهتر است درمان دارویی لحاظ بشود. از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین تهیه ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.