سلام عروس هلندیم قطره کردیم دهنش شروع کرد به نفس نفس حالت کسلی گرفته

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده را موقع ارائه دارو چرخاندین یا به نحوی اجرا شده که دارو را تنفس کرده یا با مشقت دارو اجرا شده، بهرحال اگر طی نیم ساعت خوب نشد به دامپزشک مجددا مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی ... سلام وقت بخیر بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا ...
با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی ... سلام وقت بخیر احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای ...
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...