سلام عروس هلندیم تقریبا 55 روزشه کل روز خوابه مدفوع ابکی و بد بو داره دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

درگیری گوارشی دارد، بهتر است درمان دارویی لحاظ بشود. از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین تهیه و طبق راهنماییشان اجرا کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات
سلام وقتتون بخیر من یه جوجه اردک دارم دیروز قفسش از ۱.۵ متری افتاد ،دیروز مشکلی نداشت اما امروز یکم لنگ میزنه ... سلام وقت بخیر، احتمالا در اثر افتادن قفس، پا دچار ضرب دیدگی شده و بهتره توسط دامپزشک معاینه و بهدجهت شکستگی ...
عروس هلندی دارم از بچگی پای سمت چپش کجه راهکاری دارید که پاش خوب شه یا بهتر بشه؟ سلام وقت بخیر برای ارائه راهکار، در اولویت باید پرنده معاینه شود و عکس رادیولوژی انجام شود، سپس با توجه ...
سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم ... سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما ...