سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن

سلام وقت بخیر

نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی بیشتری لحاظ شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...