سلام عروس بنده روزمین بود پسرم ندیدش آروم پا گذاشت روش ولی پرنده ترسیدکلی از پرهاش ریخت ی جورای اونجا که پسرم پا گذاشت پرنده کچل شد الان چکار کنم

سلام وقت بخیر

قطره مولتی ویتامین استفاده کنید طی ۳ هفته پوشش پر تکمیل می‌شود‌.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...