سلام.عروسم حدوددوسال ودوماهشع،دو روزپیش دیدم دونه هایی ک خورده روسالم برمیگردونه و از دهنش به بیرون پرت میکنه.بی اشتهاشده وهیچی نمیخوره.بردمش پیش دامپزشک گفتن بایدباسرلاک تغذیه ش کنم تاجون بگیره،ولی الان بعدگذشت۲۴ساعت اصلابهترنشده،فقط اب میخوره،کزکرده وبشدت بیحاله،فضله قبلاحالت ابکی وسفیدداشت ولی الان ی رگه سیاهم داخلش دیده میشه،توروخداچیکارکنم

سلام وقت بخیر

احتمال عفونت گوارشی و اتساع پیش‌معده و چینه دان مطرح است، جهت تشخیص و درمان باید مراجعه نمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس ... سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده ...
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.
سلام ببخشید یک پرنده از خانواده کلاغ که کوچیک هم هست تو خونه مون اومده بالش زخمیه و انگار شکسته امکان بردنش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مطرح شده مرغ مینا یا زاغ می‌باشد. متاسفانه بدون مراجعه به دامپزشکی ممکن است ...
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...