سلام.عرض ادب. یکی از گربه ها پشت گوش سمت راستش ورم کرده و به خاطر شدت تورم و کش اومدن پوست زیر گوشش یه زخم کوچولو ایجاد کرده. میشه گفت یه کوچولو تب هم داره.غذا میخوره ،اسهال و استفراغ هم نیست. بازی هم میکنه ولی نسبت به قبل خیلی کمتر. تقریبا سه ماهشه. میخواستم اگر امکان داره راهنماییم کنید. سپاس فراوان از شما و ممنون از اینکه به حیوانات اهمیت میدین.🙏🏻🙏🏻🙏🏻⚘⚘⚘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام وقت بخیر

ممکنه عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی باشه حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که با نمونه گیری اختصاصی تشخیص و درمان میشه

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...
سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و ...
سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟ سلام وقت بخیر بله تیتر هاری نیاز هست
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...