سلام عرض ادب پرنده طوطی عروس من چند روزی کسل هستش و اسهال خونی داره

سلام وقت بخیر

قطعا یک مشکل گوارشی جدی برای پرنده حادث شده و بهتر است توسط دامپزشک پرندگان معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس ... سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما ...
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...