سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا پسر یک دختر که احتمالا دو هفته ای بودن چون چشماشون باز بود ولی خوب راه نمیرفتن ولی الان بهتر از هفته قبل راه رفتنو یادگرفتن براشون شیر خشک مخصوص گربه هم خریدم اونابعد خب هنو کوچیکن دستشویی کردنو خوب یاد نگرفتن و خودشون رو کثیف میکنن میخواستم بپرسم میشه اونارو با آب شستو تمیزشون کرد؟

سلام وقت بخیر

از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن
حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه
و با ماساژ مقعد و ناحیه تناسلی در دفع کمکشون کنید تا زمانی که کامل یاد بگیرن

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...
سلام وقت بخیر من حدود ۸ماه در حیاط خانه گربه ای را نگه داری میکنم حدود یک ماه هست که بچه هاش بدنیا اومدن اون ... سلام وقت بخیر، مجددا به درمانگاه مراجعه کنید.
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...