سلام سگ یورکشایرترییر من از درب خانه فرار کرد بیرون سگهای بیابونی بهش حمله کردن من نجاتش دادم اما ران سمت چپش جای گازگرفتگی سگهاس و مثل سوراخ وکمی خونریزی داشت بتادین زدم یک سوم قرص کواموکسی کلاو 625 دادم ولی استفراغ کرد. به دکتر دسترسی ندارم باید چکارکنم ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام وقت بخیر، حتما از لحاظ هاری چک بشه. زخم های گاز گرفتگی به شدت مستعد عفونت های شدید هستند. کوآموکسی کلاو به تنهایی کافی نیست، حتما باید زخم شستشو داده بشه و یک دوره آنتی های بیوتیک تزریقی بگیره

4/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود خانومم اومده با ریکا و شامپو شستش الان ... سلام وقت بخیر، التهاب و قرمزی به دلیل حساسیت به ریکا اتفاق افتاده که باید دارهای ضد حساسیت و قطره چشمی مصرف ...
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...