سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه به دامپزشکی زنگ زدم هیچ راه حلی نداشتن وحتی تفنگ بیهوشی هم نداشتن چیکار کنم من؟؟

سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
سگم دو روز پیش یه سیب درسته با چوب و هسته هاش خورده دیروز تا ساعت ۸ شب مدفوع نکرده بود بعد دادن روغن زیتون و ... سلام وقت بخیر مایعات زیاد سعی کنین بهش بدین مثل اب مرغ و… شربت لاکتولوز از داروخانه تهیه بفرمایید با توجه ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ ... سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید ...