سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کشندس

سلام وقت بخیر

در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر.. امروز صبح یک توله سگ کوچک از زیر در وارد باغ ما شده بود. هر چی توی کوچه گشتم مادرش پیدا نکردم..خیلی ... سلام وقت بخیر موهای بدن با موزر مخصوص تراشیده شود پودر پروپوکسور یا شامپوی پرمترین از پت شاپ تهیه بفرمایید ...
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام پامرم چهارماهش ی ظرف کوچیک شله زرد خورده تا رسیدم بیشترشو خورده بود باید ببرمش دامپزشکی یا خطر جدی ن ... سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید