سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن اون بهش غذا دادم مشکلی نداره؟ الان باید چیکار کنم میشه سریع تر جوابمو بدین الان چیکار بای

سلام وقت بخیر

مشکلی ندارد
اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست

4.5/5 - (2 امتیاز)
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان ... سلام وقت بخیر علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک ...
سلام سگم صورتش خورد به غورباغه ولی نخوردش فقط صورتش خورد بهش و کف سفید لزج از دهنش میاد سریع دهانشو شستم و ... سلام وقت بخیر نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...