سلام سگ من نژاد پامر خرسیه مرگ موش خورده و دکتر گفته هیستوجکت بزنیم ولی بعدش تشنج کرده و خوب نشده چیکار کنم

سلام وقت بخیر

حتما باید سرم تراپی شود و دارو های وریدی بگیرد
لطفا به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید