سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش بود ولی الان سرایت کرده به اون یکی چشمش و داره کور میشه و گویا جایی را نمیبینه.میشه لطفا راهنمایی کنید و اگر دامپزشکی سراغ داریپ که رایگان درمان میکنه ممنون میشم به من بگید.ممنون از همگی ❤

سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. با بیمارستان تماس بگیرین و از ایشان وقت بگیرین

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره ... سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین ...
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید