سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره فقط یکم پستون هایش بزرگ شده و یک چیزی مثل بادکنک کوچولو زیر دوتا پاهاش در آمده شکمش اصلا بزرگ نشده به نظرتون حامله است

سلام و وقت بخیر

برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه
گاهی به علت کم بودن تعداد بچه ها ممکنه تا اواخر حاملگی شکم بزرگ نشه
به همین علت باید سونوگرافی و رادیولوژی برای تشخیص قطعی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر تا چند وقت بعد واکسن هاری در بدن انسان ایمن است اگر گربه گاز بگیرد سلام وقت بخیر، در انسان در اولین گزش توسط حیوان مشکوک ، در روز ۰، ۳ ، ۷، ۱۴ و ۲۸ باید واکسن بزنه و سرم هاری هم ...
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...
آیا بیمارستان پذیرش بیمار جدید دارد؟ بله. بعد از خاتمه همه گیری کوید19، بیمارستان مانند گذشته پذیرای بیماران جدید می باشد.
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...