سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم میشینه

سلام وقت بخیر

اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین هر ۸ ساعت شربت ملین لاکتولوز بدهید(هر ۱ کیلو نیم سی سی ) . در صورتیکه همچنان مدفوع نکرد به دامپزشکی مراجعه کنین . اما بهتر هست اول عکس رادیولوژی از محوطه شکمی اخذ شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟ سلام وقت بخیر دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی ...
سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن ... سلام وقت بخیر مشکلی ندارد اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست
سلام من یه سگ شیتزو دارم نره و چند هفته دیگه یک سالش میشه از سه ماهگی به سرپرستی گرفتمش و چهار ماهگی جای دستشوییشو ... سلام وقت بخیر اگر استرس خاص مثل تنها گذاشتن ، رفت و آمد های زیاد و ... ایجاد شده ، سعی کنید برطرف کنید. حتما ...
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین