سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ زیاد کرده به رنگ زرد دلیلش چیه ؟! باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و ... سلام و وقت بخیر این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه باید توسط ...
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین
سلام سگ من نژاد پامر خرسیه مرگ موش خورده و دکتر گفته هیستوجکت بزنیم ولی بعدش تشنج کرده و خوب نشده چیکار کن ... سلام وقت بخیر حتما باید سرم تراپی شود و دارو های وریدی بگیرد لطفا به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام سگمو تازه خریدم دوماهشه فکر کنم پودل هست همش میره سمت اب و سعی میکنه بریزدش خیلی نفس نفس میزند در یک دیقه ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه ی قلب و ریه به دکتر دامپزشک مراجعه بفرمایید