سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم

سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری به دامپزشک مراجعه بفرمایید

4.3/5 - (3 امتیاز)
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم می ... سلام وقت بخیر اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم این امر می تواند به چند دلیل رخ بدهد ۱- مشکلات پوستی ۲- وجود جسم خارجی در محل مورد نظر ۳-اختلال رفتاری برای ...