سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت و.. گذاشته بودم قبلا و از کیفیت غذا و تربیت و.. اعتماد صدرصد دارم اما وقتی برگشت مثل اینکه هیچ غذایی نخورده بود و اونجا دم آخری مرغ براش گذاشته بودن هیچ. استخوانی هم داخلش نبود دیگه گذشت و اسهال شد و استفراغ شدید ولی هنوز اشتها رو داشت غذا میخورد دیگه شب همون روز اول بردیمش دامپزشکی پیش یه دکتر که متاسفانه ما نمی‌دونستم که چقدر آدم بی وجدان و.. و براش کلی تزریقی نوشت با آنژیو کت دیگه مدفوعش بند اومد تا دوباره اسهال شد و این اسهال پایانی نداشت غذا بزور میخورد و حالش زیاد خوب نبود امروز به طور شدید اسهال و استفراغش برگشته و اصلا کنترل نداره یهویی مدفوع می‌کنه رو زمین بچه می‌ترسه هی.. غذاهم لب نزده.. باید چیکار کنیم؟ آهان یه بوی عجیبی هم میده.. نمی‌دونم بوی چیه ولی بوی مدفوع نیست.

سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید حداقل تا ۵ روز ادامه داشته باشد. با یکبار تزریق علائم مجددا باز میگردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...