سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم نخورده نگرانشم

سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست

4/5 - (5 امتیاز)
سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم می ... سلام وقت بخیر اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین ...
سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان ... سلام وقت بخیر علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک ...
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...