سلام سگمو تازه خریدم دوماهشه فکر کنم پودل هست همش میره سمت اب و سعی میکنه بریزدش خیلی نفس نفس میزند در یک دیقه شاد بیشتر از صدبار میشه کمک کنید

سلام وقت بخیر

لطفا جهت معاینه ی قلب و ریه به دکتر دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود داداش کوچیکم اومده با ریکا شستش من خونه ... سلام وقت بخیر، به دلیل حساسیت هست. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا پس از معاینه قطره چشمی و داروی ضد حساسیت ...