سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ادرار گرفته دکترش میگه باید آزمایش بده تا ببینیم مشکل چیه من فکر میکنم بدنش به دگزا حساسیت داده میخواستم نظر شما رو هم بدونم

سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.

4/5 - (2 امتیاز)
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...