سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد الان هم بیحاله پراش رو پف کرده و نمیخونه،ناگفته نمونه که واسش جفت گرفتم احتمال میدم جفتش بیمار بوده اما الان جفتش سرحال تره توروخدا راهنماییم کنین چه کار کنم پرنده ام داره از حال میره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی ...
پرنده ای که توی چسب موش گیر کرده و پراش بهم چسبیدن و پرای پشتش هم کنده شدن و نمیتونه پرواز کنه چحوری بتونیم ... سلام وقت بخیر از پنبه آغشته به الکل بدون بود استفاده کنید و قطعا پرها را با دستمال کامل خشک کنید.
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام عروس بنده روزمین بود پسرم ندیدش آروم پا گذاشت روش ولی پرنده ترسیدکلی از پرهاش ریخت ی جورای اونجا که پسرم ... سلام وقت بخیر قطره مولتی ویتامین استفاده کنید طی ۳ هفته پوشش پر تکمیل می‌شود‌.