سلام روز بخیر عروس هلندی من خودشو زده به پنجره پایین چینه دان زخمی شده یعنی استخوان میشه تقریبا هی خونریزی میکنه اونو چیکار میشه کرد

سلام وقت بخیر، در اثر شدت برخورد پوست و بافت زیرین دچار آسیب و خونریزی شده. محل جراحت را با پنبه تمیز و دهانشویه بدون الکل نظافت کنید، اگر خونریزی بند نیامد یا حال پرنده وخامت داشت حتما به دامپزشک مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ... سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه ...
سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده سلام وقت بخیر بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار