سلام روز بخیر جوجه عروس هلندی سرلاکی دارم که به سختی راه میره و ادرارش هم چسبنه و سیاه و ابکیه مشکلش چیه؟

سلام وقت بخیر، احتمال زیاد سرلاک استفاده شده برای پرنده نامناسب هست که دچار درگیری گوارشی شده، لذا سرلاک را عوض کرده و در صورت استمرار مشکل، به دامپزشک پرندگان مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس ... سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما ...
سلام خسته نباشید ، من یک ماهی هست عروس هلندی گرفتم و از اول یکی از چشم هاش زخم بود و زخم خوب شده ، چشمش رو نه ... سلام وقت بخیر بهتر است پلک توسط عمل جراحی، اصلاح شود لذا توصیه به مراجعه می‌گردد.