سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره وسیلست و اگه میخواستم برم بچه هاش ببینم احساس کردم اذیت میشه و اون آرامشی که میخواست ازش سلب میشه اول فکر کردم جایه دیگه زایمان کرده ولی صبح صدای بچه هاش شنیدم و دیدم خودشم رفت اونجا ولی ازونموقع به بعد دیگه صدایی ازشون نشنیدم طبیعیه؟ آخه بچه گربه ها فکر میکردم خیلی میو میو میکنن ولی اینا هیچ صدایی نمیدن نگرانم که شاید مشکلی پیش اومده باشه

سلام وقت بخیر

بهتر هست پیداشون کنین
و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند
چون گاهی اوقات مادر با تجربه نمیباشد و ممکن هست نتواند به درستی بچه هارا تغذیه کند

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که ... سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار ...
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.