سلام روزتون بخیر. یه خرگوش ماده سفید چشم قرمز حدودا ۳ ساله دارم. هفته گذشته چشمش عفونت کرد. پزشک آموکسی سیلین یا آموکسی کلاو اطفال ۱ سی سی صبح ۱ سی سی شب و قطره چشمی فلوچارت یک قطره صبح یک قطره شب تجویز کردن به مدت ۵ روز. بعد از مصرف دارو، خرگوش بدون علایم درد یا بی قراری، بی اشتها شده و چند باری ادرار قرمز رنگ داشته. و رفتارهای متفاوتی داره. مثلا خیلی عادت نداشت جاهای جدید خونه بره و فقط چند جای مشخص می‌خوابید. اما الان جاهای جدید می‌خوابه و اینکه چند باری پیش اومده که مدفوعش ریز بوده ولی عموما مدفوع سایز و رنگ طبیعی داره. آیا این طبیعیه یا باید اقدامی انجام بدم؟ گاهی

سلام وقت بخیر

این دارو برای خرگوش منع مصرف داره
سریعا به دامپزشک اگزوتیک مراجعه کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده سلام وقت بخیر بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...