سلام دکتر خسته نباشد من یه گربه خیابونی کوچیک پیدا کردم پشت بوم ساختمون بود دلمون سوخت اوردیمش خونه الان داره میشه یک ماه که اینجاست ولی یکم رفتار های تعقیر کرده مثلا وقتی براش غذا می‌زارم کم میخوره بعد خودش هر وقت که اوکی باشه میخوره بعد شب ها تا من نخوابم نمی‌خوابه خیلی هم شیطونه میترسم به بیماری هاری مبتلا باشه هنوز وقت نکردم ببرمش دامپزشکی ولی نه اسهال نه کم اشتها جوری که من تو یه هفته چند بار غذا درست میکنم ولی دوبار آورده بالا یه بار اشتباه من حواسم نبود کاغذ کیک رو خورده بود یه بار هم سیب‌زمینی غیر آبپز خورده بود آورد بالا ولی دیگه استفراغ نکرده. اینا می‌تونه علائم هاری باشه خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

خیر این علائم هاری نمیباشد

5/5 - (1 امتیاز)
درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید گاها ...
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...