سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ها تعادل نداره میوفته خیلی فکنم دو ماهشون بشه. علتش چیه؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید
مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و … میتواند در سنین پایین این علائم را ایجاد کند
و گاهی به دلیل عفونت گوش داخلی حیوان سرش را کج نگه میدارد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
سلام دوز مناسب شربت استئوکربرای بچه گربه ی خیابانی چند میل است؟ سلام وفت بخیر، در صورت کمبود کلسیم و کاهش دانسیته استخوان ها ، به ازای هر کیلو یک سی سی هر ۲۴ ساعت
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...