سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون یکی چشمش مشکل پیدا کرده لطفا بگین چه کار کنم

سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن علایم ادامه بدهید معمولا ۵ الی ۷ روز لازمه قطره ریخته بشه. بین هر کدام از قطره ها هم ۵ دقیقه فاصله بیندازید.

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم این امر می تواند به چند دلیل رخ بدهد ۱- مشکلات پوستی ۲- وجود جسم خارجی در محل مورد نظر ۳-اختلال رفتاری برای ...
درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش ... سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی ...
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...