سلام دستگاه دور کننده حشرات برای عروس هلندی ،قناری،کوتوله برزیلی ضرر داره؟ خیلی ممنون

سلام وقت بخیر

اگر باعث ناآرامی، کلافگی، بی قراری و … نشده است حتمال زیاد خیر

یک امتیاز ثبت کنید
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.
یه جوجه مرغ دارم دوماهه که چندروزه نوکشو بازبسته میکنه غذانمیخوره سبک وبیحال شده عطسه میکنه چیکارکنم سلام وقت بخیر قطعا پرنده مبتلا به یک بیماری با پایه تنفسی شده است، جهت تشخیص و درمان قطعی به دامپزشک مراجعه ...
سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس ... سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده ...
سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم ... سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما ...