سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از بین ببره ؟ممنونم

سلام وقت بخیر

میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید
یا اینکه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید و امپول آیورمکتین برای سگ تزریق کنین
و اینکه یک دور با شامپو ضد کک و‌کنه بدن سگ را بشویید
روی زخم ناشی از نیش کنه هم میتونین پماد موپیروسین یا سیلور استفاده بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم ... سلام وقت بخیر در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس ...
سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ ... سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید ...