سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ غذا میدم الان تنگی نفس شدید بهش دست داده دهنشو هی باز میکنه همراه با خس خس توروخدا بگید چیکار کنم استرس دارم

سلام وقت بخیر

احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین بعد در پروسه تغذیه بیشتر دقت نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...
سلام سه تا جوجه عروس هلندی دارم پدر مادرش پرهاشو می‌کنه یعنی هنوز پرها حالت تیغ بود می‌کند خون میومد دوباره ... سلام وقت بخیر بخشی از رفتار غریزی جهت باز شدن پرها می‌باشد، بخش دیگر مربوط به مشکلات رفتاری پرنده می‌ب ...
سلام مرغ عشق دارم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تا تخم گذاشت ۵ تا ۷ تاش رو شکستن خوردن ۵ تا اخری نمی ندازن بیرون از خونه و نمی ... سلام وقت بخیر پرنده بطور غریزی تخم‌های معیوب و خراب را حذف میکند، مختصر زمانی را صبر کنید و با استفاده از ...
تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی ... سلام وقت بخیر اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی ...