سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش

سلام وقت بخیر

باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ویزیت بیاورید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من یک ژرمن شولاین ده ماهه دارم که بهش دو ماه هست جوش میزنه جوشها فقط جای خاص نیست کل بدنش هست تعدادش کم ... سلام وقت بخیر، باید از پوست نمونه برداری شود. به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.