سلام خسته نباشین یه عروس هلندی دارم که زیر بالش یه غده به اندازه یه لوبیا وجود داره چه کاری براش انجام بدم؟

سلام وقت بخیر

احتمالات مختلفی مانند آبسه، تجمع بافت چربی، کیست فولیکول پر و …. مطرح می‌باشد. برای درمان قطعی بایستی با دقت معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
ما چند روزه از یک بچه گنجشک که در حال مرگ بوده مراقبت میکنیم و بهش ارد نخودچی میدیم ولی امروز کنار گردنش دایره ... سلام وقت بخیر دایره ایجاد شده به دلیل تجمع و تراکم آرد نخودچی است، لذا این گزنه نه تنها برای تغذیه مناسب ...
یه جوجه عروس هلندی دو هفته ای دارم که پدرش خاکستری هست و مادرش زرد یه جوجه به دنیا اوردن نوک پایینش از نوک بالایی ... سلام وقت بخیر، منقار پایین بایذ اصلاح و کنترل بشه و هر دو فک بالا و پایین در تراز صحیح قرار بگیرد.
یه جوجه مرغ مینا ۳۰ روزه دارم که یهو امروز صب گردنش کج شده میشه دلیلشو بگین سلام وقت بخیر، عوامل مختلفی مثل ویروس نیوکاسل تا ضربه، عفونت گوش و ... مطرح است. باید معاینه شود.
سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس ... سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما ...