سلام خسته نباشید یک مرغ سلطان زینتی که نفس زیاد میزنه واسهال زرد رنگ داره چکارش کنم نمیره

سلام وقت بخیر

پرنده احتمالا توسط یک عامل ویروسی دچار بیماری شده از این رو با درمان خانگی و سنتی،نمی توان پرنده را نجات داد و باید به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام اردک ها فکر کنم سرما خوردن آبریزش بینی وخس خس میکنن چکار باید کرد ممنون سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق توصیه داروخانه اجرا نمایید.