سلام خسته نباشید یه عروس هلندی 3 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و توی یک روز 4 بار این اتفاق افتاد و من هربار روی سرش اب ریختم حالش بهترشد ولی بی حاله بنظر شما علتش چیه و چیکار کنم خوب بشه.؟

سلام وقت بخیر

احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ….لذا باید پرنده توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...
سلام وقتتون بخیر من دو تا عروس هلندی دارم ( نر و ماده ) عروس ماده ام امروز دیدم قفسه سینش دقیقا وسط فاصله سر ...