سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، غذاش مخلوطی از گندم و ذرت و سویا بوده لطفا راهنمایی کنید چی بهش بدیم خوب بشه ممنونم 🙏🏻

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد.
از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...