سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد رادیولوژی گزارش داده که دیسپلازی داره به نظر شما با دارو و مکمل و ورزش روزانه قابل ترمیم هستش یا باید جراحی بشه ممنون از لطف شما

سلام وقت بخیر

مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک تعیین می‌کنه که چه زمانی جراحی بشه

یک امتیاز ثبت کنید
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
سلام یه توله سگ ۸ ماهه دارم چند روزه چشماش قی میزنه بی حاله و غذا خیلی کم میخوره متاسفانه دسترسی به دامپزشک ... سلام وقت بخیر باید کیت های تشخیص و آزمایش خون انجام بشه به خصوص اگه واکسن نزدن دادن کپسول سفالکسین به اون ...
سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه