سلام خسته نباشید یه بچه قمری پیدا کردم خیلی کوچیکه ولی نه اندازه جوجه رو پاهاش نمیتونه وایسه و از این طرف به اون طرف بیوفته مشکلش کیه؟

سلام وقت بخیر، احتمالا بخاطر ضعف تغذیه والدین، و بیماری تاندون آشیل و استخوان پا دچار آسیب شده و در حال حاضر شما کار خاصی نمی‌توانید بکنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش ... سلام وقت بخیر برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی ...
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
عروس هلندیم امروز یکم تو سر و صدا بوده اونم نه خیلی زیاد یه کوچولو هم جاشو تغییر دادم از اون موقع دیگ ن اجازه ... سلام وقت بخیر این رفتار به خاطر استرس جابجایی هست، اگر طی چند ساعت پرنده آرام شد و روی تخم‌ها نشست که مشکل ...