سلام خسته نباشید یه بلبل خرمای حدودا زیر یک ماه توی حیاطمون افتاد و مرغا بهش حمله کردن پاش اسیب دیده انگار برگشته و به جا به جا شده کلا بالش هم اسیب دیده و شکسته فکر کنم بالش رو تکون میده ولی پاش تقریبا خشک شده و ثابت نگهش میداره و بالش یه مقدار زخم شده فردا حتما میبرمش کلینیک ولی نمیدونم تو این فاصله چجور ازش مراقبت کنم میشه راهنماییم کنید خواهشا

سلام وقت بخیر

با توجه به شدت جراحات جای پرنده یک محیط آرام بی صدا و با دمای ۲۷ درجه باشد.
چند قطره آب و عسل به پرنده بدهید و حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید ... سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید
سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم ... سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط ...
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...