سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم کردبه فاصله 3روزعلت خارش بدنش ازچی هست واینکه پرهای گردنش هرسال تابستون میریزه مخصوصا ازگردن حمومش هم هرروز میدم علتش چیه چکارکنم چی تجویزمیکنیدممنون میشم جواب بدید3سالشه

سلام وقت بخیر

عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست و پر، انگل‌های پوستی مثل مایت‌ها و جرب‌ها و … لذا برای درمان بهتر است مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.