سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش هست یا خیر.ممنون

سلام وقت بخیر

معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند
اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از منزل دارد حتما عقیم سازی انجام بدهید

یک امتیاز ثبت کنید
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه ... سلام وقت بخیر بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید مقداری شربت با ...
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم ... سلام وقت بخیر باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی ...