سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد
لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام گربه‌ی من پلک سومش از چشمش زده بیرون در اثر ضربه بردم دامپزشکی چشمشو شست و شو کرده و دارو‌های رو داده ... سلام وقت بخیر چند روز دارو ها رو مصرف بفرمایید در صورت عدم بهبود برای جراحی اقدام بفرمایید
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال ... سلام وقت بخیر باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته امکان داره دچار ...