سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب میشد اما الان خیلی طول کشید چه درمانی باید براش صورت بگیره؟

سلام وقت بخیر

گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار و تابستان هست ، فحل میمانند تا این که جفت گیری کنند و حامله بشن
باید در اولین فرصت عقیم بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ، من یه توله گربه تقریبا ۳ هفته ای پیدا کردم ، خیلی بی حاله و میلی به شیر خوردن نشون نمیده ، با ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها اگر سالم باشند میل و اشتهای زیادی به خوردن شیر دارند. در صورت بی حالی و عدم اشتها ...
سلام وقت بخیر دوتا بچه گربه هام سرما خوردن راه درمانی هست که بتونم انجام بدم تازه ۲۰ روزشونه سلام وقت بخیر باید تمامی علائم بالینی دقیق توسط دامپزشک ویزیت شود تا انتی بیوتیک مناسب تجویز شود
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام یه گربه ای هست که مامانش رهاش کرده و ما بهش غذا میدیم.گوشه ی چشم راستش روی پوست لکه های سیاهی هست و پلک ... سلام وقت بخیر به درمان نیاز داره معمولا یه بیماری ویروسی هست که بچه گربه ها از مادرشون میگیرن به خاطر استرس ...